Pollo con vegetales al coco y curry
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, Pollo con vegetales al coco y curry. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Pollo con vegetales al coco y curry is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Pollo con vegetales al coco y curry is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pollo con vegetales al coco y curry, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pollo con vegetales al coco y curry delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pollo con vegetales al coco y curry is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Pollo con vegetales al coco y curry estimated approx 40 minutos.
To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Pollo con vegetales al coco y curry using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.
Una receta fácil para entre semana y riquísima en días fríos para los que no les gusta la sopa. Adaptación mia del Thai Curry.
Ingredients and spices that need to be Take to make Pollo con vegetales al coco y curry:
- 2 encuentros (muslos) de pollo
- 1 cebolla
- 2 dientes ajo
- 1 ají verde
- 2 cucharadas jengibre
- 1 paquete pequeño (5-6) de champiñones
- 4-5 espárragos
- 3-4 hojas col rizada
- 1 lata leche de coco
- 1 limón (verde)
- 3-4 cucharadas curry amarillo en polvo
- 3-4 cucharadas salsa de soya (al gusto)
- Sal
Instructions to make to make Pollo con vegetales al coco y curry
- Pique la el jengibre y el ajo muy pequeño. Pique la cebolla en lascas finitas. Lave y corte todos los vegetales. Corte el ají y los champiñones en lascas finitas. Lave el espárrago y píquelo en trozos de 3/4 pulgada. Lave la col, quítela de los ramos, y córtela en trozos de 1 pulgada más o menos.
- Corte el pollo en trozos cuadrados de 1/2 pulgada de ancho más o menos. Quítele el pellejo si todavía lo tiene y guárdelo.
- Ponga un sartén sobre candela media-alta. Ponga el pellejo en el sartén hasta que suelte suficiente grasa para ligeramente cubrir el sartén. Si no tiene el pellejo, use 1 cucharada de aceite de oliva.
- Cuando tenga grasa el sartén, ponga a la candela el jengibre, el ajo, la cebolla, y el ají. Como mis pellejos no habían terminado de soltar su grasa en este punto, yo los dejé a un lado.
- Cuando se ponga dorada la cebolla, saque los pellejos y agregue el pollo, cubriéndolo con una pizca de sal. Añade un poco de aceite de oliva si se seca demasiado el sartén (pero lo menos posible).
- Cuando se dore el pollo, agregue el espárrago, que no tomara mucho tiempo en cocinarse. Está cocinado cuando tome un color verde vivo y se dore un poco. Cuando llegue a ese punto, es tiempo para agregar los champiñones.
- Los champiñones soltarán agua. Estarán cocinados cuando suelten toda su agua y se doren. Aquí echamos mitad del limón.
- Abre la lata de leche de coco y échesela encima, mesclando los vegetales y el pollo. Cuando estén bien mixtos, échele el curry y una cucharada de salsa de soya (para salar).
- Dele 5-10 minutos hasta que se vea bien disuelto el curry y la salsa de soya. Aquí echamos la col. Cocine hasta que se reduzca y se vea muy verde.
- Termine con el resto del limón (o cuanto desee) y sirva con arroz.
As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your individual tastes with time. Whether you wish to serve a recipe that uses fewer or more active ingredients or is a little more or less hot, you can make straightforward adjustments to attain this objective. To put it simply, begin making your recipes on time. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not need to discover them yet only if you grasp some basic food preparation strategies.
This isn't a total overview to fast and also very easy lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices moving so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Easiest Way to Prepare Speedy Pollo con vegetales al coco y curry. Thanks so much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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