Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa

Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is easy, it's fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They're fine and they look fantastic. Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa using 19 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve that.

El platillo fuerte:
Comida Mexicana acompañado de guarniciones alemanas🥺
Excelente combinación 👌🏻

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa:

  1. pierna de puerco en achiote
  2. 1 kg pierna de puerco, en un trozo
  3. 1 taza jugo de naranja
  4. 1/2 barra achiote
  5. 3 dientes ajo
  6. c/n orégano
  7. 1/2 cebolla
  8. 3 cucharadas aceite
  9. 125 ml vinagre
  10. 125 ml agua
  11. 3 pimientas
  12. puré de papa
  13. 4 papas chicas o 2 grandes
  14. 2 yemas de huevo
  15. 1 ajo italiano, picado
  16. 150 ml crema
  17. 75 ml mantequilla
  18. c/n sal
  19. chucrut

Instructions to make to make Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa

  1. Mise en place
  2. Muela en el molcajete toda la pimienta, 1 cucharadita de sal, el ajo y el orégano.
  3. Sazonar con lo anterior a la carne y dejamos reposar durante media hora.
  4. Mezcle en un tazón el vinagre, el agua, y el jugo de naranja, deshaga el achiote en esta mezcla y añadir a gusto. Picamos finamente la cebolla.
  5. En una cacerola gruesa, caliente a fuego mediano el aceite y fría en él la carne hasta que se dore de manera uniforme; agregamos entonces la cebolla y, cuando esté azitronada, pondremos la mezcla de achiote.
  6. Cuando entre en hervor, bajamos el fuego y dejamos que la carne se cueza hasta que esté tierna. Está aproximadamente entre 40-50 min.
  7. Consejo: Si la salsa se consumiera demasiado antes de que la carne estuviera cocida, agregamos agua caliente en cantidades pequeñas. Es importante ir checando y mover para que no se pegue y queme.
  8. Para el puré de papa
  9. Vamos a hervir agua con las papas, las podemos pinchar con un tenedor, si entra están listas. Las pasamos a un recipiente con agua fría para parar la cocción y las pelamos.
  10. En un sartén vamos a derretir la mantequilla con el ajo y la crema. Mezclamos bien.
  11. Ya que esté bien disuelto, fuera del fuego agregamos las yemas de huevo, mezclamos y agregamos sal al gusto.
  12. Procesamos las papas con la mezcla anterior y listo.
  13. Servimos. Y listo! 🥺 acompañamos con la chucrut.

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have more natural control over your diet plan and adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a dish that utilizes less or more active ingredients or is a little bit more or less hot, you can make straightforward changes to accomplish this objective. Simply put, start making your dishes promptly. As for fundamental cooking abilities for newbies you do not require to learn them but just if you grasp some basic food preparation methods.

This isn't a complete guide to quick and also simple lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food Step-by-Step Guide to Prepare Any-night-of-the-week Pierna de puerco en achiote acompañado de chucrut y puré de papa. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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